Добредојдовте во Видео Аларм

Над 30 години успешно техничко обезбедување низ цела Македонија

За Нас

Дознајте повеќе За нас

Компанијата “ВИДЕО АЛАРМ” успешно делува и работи на полето на сигурносно-техничката заштита на објекти и отворени простори повеќе од 30 години и е една од водечките компании во тој домен во Македонија.

Како специјализирана компанија чија основна и единствена дејност е проектирање, набавка и изведба на системи за Видео Надзор- локален и далечински , ПП Системи, системи за Контрола на Пристап и Евиденција на работно време, системи за Детекција и дојава на провала и кражба и Видео-домофонски и системи за интерфонска комуникација, Автоматски бариери за возила и автоматика за врати, изведуваме и во состојба сме да понудиме комплетни решенија за истите.

Во своето долгогодишно работење нашата компанија се одликува со професионална и брза изведба дадените задачи и договорените работи. Сето тоа е допринес од постојаната опременост на компанијата со потребните компоненти за системите - како постојан лагер на опремата за системите што ги нуди и располагањето на компанијата со стручен кадар од 8 вработени лица од кои 7 лица се технички оспособени и се директно вклучени во проектирањето и изведбата на системите.

300

Задоволни клиенти

150

Реализирани проекти

365

Дена поддршка

8

Вработени

Сервиси

Срвиси и техничка поддршка

Често поставени прашања

Некои од најчесто поставувани прашања

kosta@videoalarm.com.mk

Поддршка за контрола на пристап и евиденција на работно време

kire@videoalarm.com.mk

Поддршка за CCTV и алармни системи

Партнери

Копмпании со кои Соработуваме

Тука се наброени некои од компаниите со кои ние соработуваме.

CROW

Electronic Engineering

Milesight

Foutec

Digital Technology

Paili

Pailitech

IDTECK

YGS Locks

Контакт

Контакт

Како може да нé контактирате

Нашата адреса

Народен Фронт 13-5
1000 Скoпје, Македонија

Испратете е-маил

coo@videoalarm.com.mk

Јавете се

+389 2 312 1314